China Optische Roterende Codeurs fabrikant

PROFESSIONELE CODEURfabrikant SINDS 2001

Stijgende & Absolute Codeurs allen in hoogte - kwaliteit

Fabrieksreis

Shanghai Hengxiang Optical Electronic Co., Ltd. Fabriek

Krijgen Optische Roterende Codeurs & hoge resolutie roterende codeur Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

1. Tektronixoscilloscoop (12 REEKSEN)

De oscilloscoop kan het voltage, de frequentie, en de fase van het gemeten punt, enz., in elektronika, experiment, en onderhoudstoepassing duidelijk tonen, en de onderhoudsexperimentator kan het probleem gemakkelijk vinden door met de golfvorm van de indicator vergelijkbaar te zijn.

 

2. De Automatische SMT Machine van Japan JUKI (2 REEKSEN)

De automatische SMT-machine is een apparaat om componenten bij hoge snelheid en hoge precisie automatisch en nauwkeurig te plaatsen, en is het kritiekste en ingewikkelde apparaat in de gehele SMT-productie. De SMT-machine is het belangrijkste materiaal in de SMT-productielijn. De SMT-machine heeft van een vroege mechanische SMT-machine met lage snelheid aan een machine van hoge snelheids optische centreersmt, geëvolueerd en in een modulaire en flexibele verbinding geëvolueerd.

 

3. De machine van de het schermdruk (3SETS)

 

4.High-precisie tweedimensionale grating schijf het onderzoeken machine (6 REEKSEN)

De grating heerser is klein in grootte, gemakkelijk te vervaardigen, geschikt om, hoge nauwkeurigheid, in meting te installeren en gemakkelijk om het verkregen foto-elektrische signaal onder te verdelen.

  

 

5. De persmachine van het hoge precisielager (8 REEKSEN)

Hoge precisions die persmachine dragen moet het controlesignaal zoals de ladingssnelheid, de verplaatsing en de krachtwaarde bij het gebruikersinterface invoeren van de pers. De pers zal het signaal door de overeenkomstige sensor verzamelen en zal het met het bedrag van de inputcontrole, dan output het overeenkomstige controlesignaal vergelijken en zal uitvoeren. Het mechanisme vergroot het signaal om overeenkomstige acties te maken, die de van de ladingssnelheid en positie controle van de zeer flexibel en geschikte pers maken.

 

6. Geïntegreerde Cmmissioning-Post (9SETS)

 

Andere het Testen & het Aanpassen machines zijn niet op lijst, indien interessant, pls contacteer voor nadere informatie ons.

 

 

 

 

 

Contactgegevens