Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shanghai Hengxiang Optical Electronic Co., Ltd. 86-21-54613487 fang@shhxgd.cn
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - SHANGHAI HENGXIANG

SHANGHAI HENGXIANG

December 28, 2018

Is Optisch de Elektronikaco. van Shanghai Hengxiang, Ltd een high-tech onderneming, die zich in de verwezenlijking, het onderzoek, de productie, en de marketing van high-precision optische codeurs specialiseren. Wij hebben een rijp onafhankelijk onderzoek en ontwikkelingsvermogen, dat toelaat om de productie van exclusieve modellen aan te passen die op de behoeften van de producten van de nieuwe ontwikkelingstechnologie worden gebaseerd. Wij richtten in 2001 op en voerden producten naar binnenlands en overzee na 21 jaar van sedimentatie uit. Wij namen hoofdzakelijk in de codeur, de optische lens, de germaniumproducten in dienst, enz. De strikte controle van productkwaliteit en hoge precisie en het hoge niveau van diepe verwerkingstechnologie dienen de lift, de motor, CNC, de textiel, de robot, de windenergie, medisch, lopende bandmateriaal, en andere industrieën van de automatiseringstechnologie.

Wij concentreren ons op het zijn een bekend merk op het gebied van precisie optische codeurs en pogen een leider in internationale precisiecodeurs te zijn.

„Precisie in het Ontdekken voor het Leven sc.i-Technologie.“ „Hengxiang zal de collectieve principes van „Integriteit, Precisie & Pragmatisme aanhangen, Klantgericht, Eenheid en wederzijds-Succes“.